Wat is het doel van de Vereniging van NVM-Woningmarktconsultants?

Een woningmarktconsultant onderzoekt, analyseert en geeft advies over de positionering, samenstelling en vorm van vastgoed. Op die manier brengen wij vraag en aanbod samen. Wij werken in bestaande bouw, nieuwbouw en overig onroerend goed.

Door ons als woningmarktconsultants te groeperen, bevorderen we het contact tussen vakgenoten. We vergaren en delen kennis én bundelen onze krachten. Daarmee vergroten we onze beroepsstandaard en zijn we een waardevolle partij voor gemeenten, ontwikkelaars en corporaties.

Wat doet onze vereniging?

Voor onze leden en andere belanghebbenden organiseren wij bijeenkomsten, brainstormsessies, lezingen en workshops. Daarmee blijven we op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, vastgoedtrends en innovaties. Met onze gezamenlijk kennis ontwikkelen we nieuwe marketingstrategieën. Daarbij hebben we goede contacten met de vakgroep Wonen van de NVM, die we permanent voorzien van educatieadvies.

Wie kan zich bij ons aansluiten?

De Vereniging van NVM Woningmarktconsultants is in 2002 opgericht en telt nu zo’n 65 leden. Onze vereniging heeft leden, aspirant-leden, gastleden en donateurs. Al onze leden en aspirant-leden hebben het diploma ‘woningmarktconsultant’ of studeren daar nog voor. Zij zijn lid van de NVM (of werken bij een bedrijf dat NVM-lid is). Onze gastleden hebben het diploma ‘woningmarktconsultant’ (of gelijkwaardig) en zijn geen NVM-lid of werken bij een bedrijf dat NVM-lid is.   

Maak kennis met onze woningmarktconsultants, lees meer over onze diensten en neem contact met ons op wanneer u vragen hebt.