Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.

Mevr. A.M.W. Bodewes (Anke)Adres

Hargplein 118
3121 VG Schiedam

Telefoon

010 24 6 44 44

E-mail

a.bodewes@ankebodewes.nl

Website

www.ankebodewes.nl

Waarom ziet de stad er uit zoals die er uit ziet?

Die vraag kwam bij mij op toen mijn kinderen op straat gingen spelen. Ik ging anders kijken naar mijn directe omgeving maar ook als makelaar stelde ik mezelf andere vragen. In plaats van alleen bestaande van eigenaar te laten wisselen en nieuwe huizen te verkopen raakte ik ook geïnteresseerd in wat voor woningen er bij gebouwd moeten worden? Dat was ergens halverwege de jaren '90 van de vorige eeuw, er is veel gebeurd sinds die tijd.

Tegenwoordig is het gebruikelijk dat zowel overheden als marktpartijen advies vragen aan daarin gespecialiseerde makelaars: WoningMarktConsultants. Door de combinatie van onze kennis van de dagelijkse praktijk, ons vermogen om marktonderzoek te doen en de kennis die we hebben van de werelden van van onze opdrachtgevers, zijn we van waarde voor overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en anderen die professioneel actief zijn op de woningmarkt. Ons kantoor is in staat om behalve advies ook een sterk team te leveren dat de te realiseren projecten verkoopt. Dat hoeft niet, dat kan. Wij geloven er in dat advies en verkoop andere disciplines zijn die wel mooi te combineren zijn.

We houden er van om uitgedaagd te worden dus we zien u graag met uw vragen tegemoet. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.ankebodewes.nl.