Typisch22

J. Scholtens (Jasja)Adres

Kamperstraat 17
8011 LJ Zwolle

Telefoon

06-25085124

E-mail

info@typisch22.nl

Website

www.typisch22.nl

SCHERP IN STRATEGIE. ALTIJD IN VORM.

Voor onze klanten gaan we door het vuur. Of door de klei, of door vuistdikke rapporten: bij elk nieuw project en elke vraag kijken we welke dienst, of een combinatie van disciplines, daar het beste bij past.

Typisch22 is opgericht door Jasja Scholtens, makelaar en woningmarktconsultant, actief in de regio van 100 kilometer rondom Zwolle.

WONINGMARKTONDERZOEK

We buigen ons over woningmarktvraagstukken. Denk hierbij aan de invulling van nieuwe woningbouwlocaties en over de keuze van de te bouwen woningen, maar ook over herbestemmings- en stadsvernieuwingsprojecten. En natuurlijk is Typisch22 ook de beste (sparring)partner voor advies over portefeuille en/of woningvoorraadstrategie.
We vertegenwoordigen de stem van de consument tot aan het volkshuisvestingsbeleid, waardoor niet alleen vraag en aanbod beter op elkaar zijn afgestemd, maar ook het risico bij (nieuwe) woningbouwinitiatieven goed in beeld worden gebracht. Gedreven door gevoel, gedragen door kennis… Typisch 22.

VERKOOP VRIJE KAVELS OF NIEUWBOUW

Het verkopen van een nieuwbouwwoning of een vrije kavel voor zelfbouw vraagt om een andere aanpak dan het verkopen van een bestaande woning. De kavel of woning moet “van papier” worden gekocht. What you don’t see is what you get.
Het is daarom de (en niet geheel toevallig: ónze) kunst de (potentiële) koper goed te begeleiden met enthousiasme en in wederzijds vertrouwen. Dit proces past ons als een handschoen. Flexibel inzetbaar, gedreven door resultaat… Typisch 22.

MARKTWAARDE WAARDERING

Op grond van de woningwet moeten woningcorporaties voor de jaarrekening het vastgoed in exploitatie waarderen op basis van marktwaarde. Invoering van de marktwaarde als waarderingsgrondslag is voor veel woningcorporaties ingrijpend.
Het vergt een grote omslag in de wijze waarop het waarderingsproces wordt uitgevoerd. Wij begeleiden en adviseren in dit traject van A tot Z om te komen tot een juiste methodiek en waardering. Eigen(wijs) in advisering en aanpak… Typisch 22.

Referenties:
Onder andere Den Bergh Ontwikkeling (BEMOG projektontwikkeling en IJsselland Ontwikkeling), Gemeente Raalte, Gemeente Veenendaal, Ontwikkelingsmaatschappij Veenendaal-Oost, VanWonen Vastgoedontwikkeling en Welbions