Eveleens Makelaars o.z.

Mevr. C.A. Eveleens (Karin)Adres

Punterstraat 2
1431 CT Aalsmeer

Telefoon

0297 344 444

E-mail

karin@eveleens.nl

Website

www.eveleens.nl

Eveleens Makelaars

Eveleens Makelaars is in 1991 opgericht door Karin Eveleens. Met mijn enthousiaste en vooral ter zake kundige team ben ik u graag van dienst. Wij zijn voortdurend op zoek naar optimalisatie van de dienstverlening en volledige 'ontzorging' van onze opdrachtgevers.

Vertrouwd, deskundig en enthousiast

Ons werkgebied ligt van oudsher met name in Aalsmeer/Kudelstaart en directe omgeving zoals de oostzijde van de gemeente Haarlemmermeer, de westzijde van de gemeente Uithoorn en de zuidzijde van de gemeente Amstelveen. Wij kennen dit gebied als geen ander. In omliggende werkgebieden zijn wij met name actief op gebied van bijvoorbeeld woningmarktadvies, marktanalyse en second opinions. Kennis, ervaring, enthousiasme en toegang tot de ter zake doende databases maakt ons ruim inzetbaar. Beëdigd en gecertificeerd als registermakelaar/taxateur zijn wij gespecialiseerd in zowel woningen (RMT) als bedrijfsvastgoed (RT).

Naast de reguliere werkzaamheden die u verwacht van uw makelaar adviseren wij als NVM Woningmarktconsultant ook overheden, ontwikkelaars en corporaties bij woningmarktvraagstukken. Bijvoorbeeld op gebied van nieuwbouw en herontwikkeling. In de hoedanigheid van woningmarktconsultant maken wij voor onze opdrachtgevers via uitgebreide marktanalyses de succesvolle vertaalslag naar de complexe lokale onroerend goedmarkt.

De strategische ligging in de Randstad, onder de rook van Amsterdam en Schiphol, maakt ons werkterrein breed. Woonhuizen, appartementen, woonarken, kantoren, bedrijfshallen, jachthavens en kwekerijen... Wij zijn u graag van dienst.