Futurus

Mevr. Ing. K. Hoorn (Karin)Adres

Graskarper 8
1562 KV Krommenie

Telefoon

075 61 24 276

E-mail

info@futurus.nu

Website

www.futurus.nu

Onder de naam Futurus zet ik mijn ervaring, kennis en netwerk in bij de advisering van woningcorporaties, overheden, projectontwikkelaars, makelaars en de consument. Ik denk dat ik mezelf inmiddels autoriteit op het gebied van woningmarktontwikkelingen en woonconsumenten in de Zaanstreek en omgeving mag noemen.

Dankzij mijn opleiding tot bouwkundig ingenieur en mijn werkervaring als makelaar taxateur (bestaande bouw en nieuwbouw) bij een groot kantoor in de Zaanstreek ben ik in staat om als woningmarktconsultant op te komen voor de consument, mee te denken met de opdrachtgever, creatieve en toekomstgerichte oplossingen aan te dragen en te adviseren over de eventuele bouwkundige uitvoering.

De ontwikkelingen in de woningmarkt hebben mij altijd al geboeid. Toen ik op 23-jarige leeftijd met mijn diploma op zak solliciteerde bij een grote Noord-Hollandse projectontwikkelaar, zat er helaas nog iets te weinig ‘bagage’ in mijn rugzak. Inmiddels kan ik de in ruim 20 jaar opgedane ervaring, kennis en contacten met consumenten en marktpartijen combineren. Ik kan een grote rol spelen bij het ontsluiten van data over de lokale woningmarktontwikkelingen, facts en figures die bijdragen aan het uitwerken van een ontwikkelstrategie.

Als woningmarktconsultant ben ik onafhankelijk, ik verkoop geen woningen. Hierdoor ben ik in de gelegenheid om voor meerdere opdrachtgevers werkzaam te zijn, zonder dat het achterliggende belang van het verkrijgen van een verkoopopdracht een rol speelt. De opdrachtgever is dus verzekerd van een objectief en onafhankelijk adviestraject.