Van de Water Makelaardij

Dhr. P.L.T. Jacobs (Pieter)Adres

Keiweg 24
4901 JA Oosterhout

Telefoon

0162 44 74 47

E-mail

p.jacobs@vandewatergroep.nl

Website

www.vandewatergroep.nl

Al meer dan 25 jaar werkzaam bij Van de Water Makelaars met kantoren in Breda, Tilburg en Oosterhout. 

Voor nieuwbouwprojecten werkt Van de Water als adviseur en makelaar voor verschillende professionele opdrachtgevers. Dit zijn projectontwikkelaars, aannemers, beleggers en corporaties. Maar ook banken en overheidsinstellingen doen regelmatig een beroep op de expertise van onze nieuwbouwspecialisten. De dienstverlening voor deze opdrachtgevers bestaat naast verkoop van woningen en appartementen uit het navolgende.

Initiëring
Als deskundige op het gebied van onroerend goed krijgen wij regelmatig te maken met locaties die geschikt kunnen zijn voor herontwikkeling. Bij elk advies ten aanzien van de waarde of de verkoop van een pand wordt hiermee door Van de Water Makelaardij rekening gehouden. Door onze kennis van de markt en de goede relaties met diverse gemeentelijke instanties, kunnen wij snel een inschatting maken of herontwikkeling tot de mogelijkheden behoort. Als herontwikkeling een interessante optie is, zoeken wij binnen ons netwerk van aannemers en projectontwikkelaars een solide partij die bereid is de locatie te verwerven.

Advisering/consultancy
Bij de ontwikkeling van nieuwe projecten is heldere marktinformatie belangrijk. Wij hebben al veel opdrachtgevers voorzien van marktanalyses en haalbaarheidsonderzoeken voor locaties en plannen. Ook tijdens het ontwikkelproces en de verkoop of verhuur van een project adviseren wij onze opdrachtgevers voortdurend.

Een belangrijk instrument om marktinformatie te verkrijgen is ons bestand van nieuwbouw zoekers. Binnen dit bestand voeren wij regelmatig marktonderzoeken uit. Ook beschikken wij over de actuele cijfers van de NVM. Het aanbod en de vraagzijde van de markt wordt door onze NVM Woningmarktconsultants continu in kaart gebracht en geanalyseerd. Op deze wijze komen wij tot goed onderbouwde visies op de nieuwbouwmarkt en beschikken wij over concrete informatie inzake de woonwensen in specifieke marktsegmenten.