Era Focus Makelaars Eindhoven

Dhr. R.J. Bekkering (Robert-Jan)Adres

Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven

Telefoon

040-2180078

E-mail

robertjan@erafocus.nl

Website

www.erafocus.nl

Over ERA Focus makelaars

ERA FOCUS makelaars : “brandnew”
Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in iemands leven. Een andere baan, de groei van een gezin of juist het beëindigen van een relatie. Wij voelen ons uitgedaagd klanten te helpen om hun doelen te realiseren. Daarbij koppelen we jaren lange ervaring en een persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.

Wie zijn we
Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons in 2017 bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van woondromen.

Werkgebied
Direct bij de start hebben we kantoren geopend in Eindhoven en Helmond. Naast deze steden zijn we gespecialiseerd in de gemeenten Geldrop, Veldhoven, Nuenen en Mierlo. In 2018 openden we een kantoor in Breda. Van daar uit bedienen we de markt rondom Breda en Tilburg. Met meer dan 3000 transacties aan ervaring bedienen we het gehele Brainport gebied en de regio Tilburg / Breda.

Over Robert Jan Bekkering

In 1985 ben ik gestart in de makelaardij. Naast het realiseren van meer dan 2000 transacties heb ik me altijd bezig gehouden woningmarkt advies aan projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, (institutionele) beleggers, gemeenten en corporaties. Daarnaast met het zoeken naar verbeter trajecten op het gebied van marketing, sales en bedrijfsvoering.

Specialties:
* Woningmarkt adviezen
* Marketing in de woningmarkt en makelaardij
* Innovatie in de makelaardij
* Virtual Reality
* Facilitair makelaar (broker) - Zelfstandig makelaar (agent) systeem