Assink ERA makelaars

Mevr. J.N. Wunderink-van Dijk (José)Adres

Hoofdstraat 104
6881 TJ Velp

Telefoon

026 361 70 23

E-mail

assink@era.nl

Website

www.assinkera.nl

ASSINK NVM MAKELAARS

Ons makelaars kantoor is met een historie van meer dan 50 jaar een oude bekende in de regio Arnhem en marktleider in onze vestigingsplaats Velp. Sinds 2000 leiden Dick en José Wunderink het kantoor met veel enthousiasme en gedrevenheid. Dit enthousiasme wordt gedeeld door onze medewerkers, die graag samen met u aan het werk gaan om uw woonwens te vervullen.

Wij streven naar een aanpak die bij ú past en die positieve resultaten oplevert. Ons kantoor is daarom continue actief bezig met het perfectioneren van onze werkwijze en marketing. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn bij het verkopen, kopen en taxeren van woningen of bedrijfspanden en advisering op het gebied van nieuwbouw en woningmarkt in het algemeen.

 WONINGMARKTCONSULTANCY

Naast register makelaar en taxateur is José Wunderink - van Dijk woningmarktconsultant bij Assink NVM makelaars. Zij heeft de opleiding tot Woningmarktconsultant van de NVM gevolgd. Zij volgt de markt nauwlettend en publiceert ieder kwartaal een column met de kwartaalcijfers in de Gemeente Rheden in de Regiobode, op de eigen site van Assink en in de Assink NVM nieuwsbrief. 

Daarnaast adviseert zij regelmatig ontwikkelaars op het gebied van nieuwbouwontwikkeling of herontwikkeling.

In de Gemeente Rheden, gelegen tussen Ijsseloevers en Veluwezoom, zijn de bouwlocaties schaars en dient er zorgvuldig omgegaan te worden met de spaarzame ontwikkel locaties. José adviseert u graag over mogelijkheden.