Kuijs Reinder Kakes

Dhr. R.M. de Joode (Robert)Adres

Westzijde 340
1506 GK Zaandam

Telefoon

075 61 26 400

E-mail

robertdejoode@krk.nl

Website

www.krk.nl

Sinds 1994 ben ik werkzaam als makelaar en later woningmarkt consultant in Noord Holland. Mijn primaire werkgebied is de Zaanstreek en daarnaast adviseer ik veelvuldig in het Noord Hollandse boven het Noordzeekanaal. De opdrachtgevers variëren van (bouwende) ontwikkelaars, woningcorporaties, (institutionele) beleggers tot gemeentes. De vraagstukken lopen uiteen van opbrengstadvies tot een uitgebreide marktanalyse.
Tevens is Kuijs Reinder Kakes actief als nieuwbouw verkopende makelaar met een grote opdrachten portefeuille in onze werkgebieden. Door de samenwerking tussen ons plaatselijke makelaarskantoor en ons nieuwbouwteam zijn we in staat om snel, tegen de beste prijs en met een hoogwaardige dienstverlening de woningen voor onze opdrachtgevers te verkopen.
Kuijs Reinder Kakes is in Noord Holland boven het Noordzee kanaal de grootste bedrijfsmakelaar. Door onze positie in de markt zijn we goed geïnformeerd over mogelijke grondposities en ondersteunen wij partijen bij aan en verkoop van posities in Amsterdam en Noord Holland. Hiermee bieden wij extra toegevoegde waarde aan ons netwerk.