BPD

Dhr. R. Otter (René)Adres

IJsbaanpad 1
1076 CV Amsterdam

Telefoon

020 304 99 99

E-mail

r.otter@bpd.nl

Website

www.bpd.nl

Ik ben sinds 2004 werkzaam bij Beumer Garantiemakelaars en partner bij De Woonexpert. Wij zijn een kwaliteitsorganisatie die uw belangen centraal stelt.

De consument wil meer invloed uitoefenen en gebruikt het internet voor oriëntatie en interactie. De markt is van product gestuurd naar vraag gestuurd veranderd. Het vervullen van de wens van de consument is dus de sleutel naar succes. Om dat te bereiken gaan wij de dialoog aan met de consument, zowel online als offline. Onze visie is dat de rol van de makelaar verder moet gaan dan enkel een plaatsing op Funda.

Wij begrijpen dit als geen ander en hebben de juiste tools en kennis in handen om de actieve en latente zoekers te bereiken. Klanten worden zoveel mogelijk betrokken bij uw project en ondertussen ontvangt u zoveel mogelijk updates over de status van de klant. Net zolang tot deze de koopaannemingsovereenkomst heeft getekend. Maar ook als dat niet gebeurt bent u op de hoogte van de reden waarom de klant niet voor uw project heeft gekozen. Dat is professioneel leadmanagement. Dat is kansrijke projecten realiseren!

Gericht onderzoeken, marketen, communiceren en ontwikkelen. Dat kunt u met onze werkwijze. Leer de wensen van uw doelgroep begrijpen en zorg voor vroegtijdige optimale communicatie en positionering in de markt. We bieden totaaloplossingen aan organisaties in en verbonden aan de vastgoedwereld, zoals gemeenten, makelaars en ontwikkelaars. Allemaal gericht op een vraag gestuurde aanpak om uw woningbouwproject goed en snel te verkopen of verhuren.

Wij vergroten kansen voor u door:
• Advies niet langer te baseren op onderbuikgevoel of resultaten uit het verleden maar de klantvraag centraal te stellen.
• Actieve en latente leads te genereren voor uw nieuwbouw project.
• De dialoog aan te gaan met de klant, online en offline.
• Hoogwaardig leadmanagement.

Werkzaamheden:
Tenderadvies, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling, procesmanagement, communicatie en marketing, verkoopmanagement, verkoop en verhuur.

Refenties:
Wij zijn een landelijk opererende onafhankelijke vastgoed (advies)organisatie in combinatie met lokale expertise. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, projectontwikkelaars, gemeentes en institutionele beleggers die wij in elke fase van het ontwikkel- en verkoop/verhuurproces ondersteunen.

Wij hebben een breed scala aan referenties op aanvraag beschikbaar