Broersma Nieuwbouw

mevr. A.M. Koopman (Nanneke)Adres

Koningslaan 14
1075 AC Amsterdam

Telefoon

020-3059788

E-mail

nanneke@broersma.nl

Website

www.broersma.nl

Broersma | nieuwbouw en herontwikkeling

Bij Broersma Nieuwbouw, onderdeel van Broersma Makelaardij, werk ik met een dedicated team aan bijzondere nieuwbouwprojecten in Amsterdam en omstreken. Broersma Nieuwbouw verkoopt woningen in nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Dat doen we niet zomaar: we pakken de unieke en onmisbare positie van adviseur en coach tot in detail op.

Door ons intensieve contact met mensen die op zoek zijn naar een huis kennen we hen als geen ander. We weten waar hun behoeftes, wensen en dromen liggen. Waar ze willen wonen, waarom ze er willen wonen, hoe ze willen wonen - en hoeveel ze voor hun huis kunnen besteden. Maar we kennen ook de beperkingen, de weerstanden en de onzekerheden. Kennis die van onschatbare waarde is voor de projectontwikkelaar én de toekomstige koper.

Onze missie is het deze kennis te delen tijdens iedere stap van het ontwikkelproces. Voor de ontwikkelaar en met continu oog voor het woongenot van de toekomstige koper. Met aandacht voor het product, de marketing en communicatie, en het begeleiden van die koper op zijn weg naar het nemen van de koopbeslissing. Zo zorgen we ervoor dat de ontwikkelaar snel en met het hoogst haalbare rendement kan verkopen en de koper zo goed mogelijk begeleid wordt tijdens zijn ‘customer journey’.

Specialties:
*Woningmarktadvies en -analyse bij nieuwbouw of herontwikkeling
*Vastgoedmarketing en e-marketing
*Projectmanagement

Een greep uit onze projecten
Haut Amsterdam - De Nieuwe Loet Castricum - Klein VondelparkDepot Zuid